Ако имате страница в списание ХЛАПЕ...
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Измислете някакво по-общо модно заглавие, а не да е свързано конкретно с Коледа
защото името на рубриката в Хлапе и след коледната статия ще си остане същото 
-

Pisobella - Рицар на бял кон
Аз лично пък имам доста "консервативно" настроено мнение за модна страничка. Някак си винаги съм ги приемала като казване какво да носиш, защото е модерно и се харесва от другите.
Иначе ми е по засвободната тема. Т.е. с мрънкането, ежедневните проблеми и прочее. Всъщност може да си се направи страничка подобна на дневник. Всеки да пише как му е минал деня или нещо подобно и най-интересните да се побликуват
Иначе ми е по засвободната тема. Т.е. с мрънкането, ежедневните проблеми и прочее. Всъщност може да си се направи страничка подобна на дневник. Всеки да пише как му е минал деня или нещо подобно и най-интересните да се побликуват
Allez danse, danse, viens dans mes bras,
Allez tourne, tourne, reste avec moi,
Allez partons vite si tu veux bien, dès le jour,
De nos projets, de nos rêves tout ça
Donne-moi la main, embrasse-moi, mon amour
[FeroxBecca]
Allez tourne, tourne, reste avec moi,
Allez partons vite si tu veux bien, dès le jour,

De nos projets, de nos rêves tout ça
Donne-moi la main, embrasse-moi, mon amour
[FeroxBecca]
-

LoveBell - Full emotion fool
d3n1_ написа:Аз се сетих нещо ^^![]()
Така и така темата е за облекла.. може в статията да има идеи как от стари дрехи , може да се направят уникални коледни костюми ?![]()
Идеята според мен е добра , надявам се да сте съгласни .
Естествено няма тя да е основната тема , а да кажем подтема .
Иначе за заглавието не знам.. може да е " Коледен блясък на модния подиум ".. абе не ме бива в това , така че каквото решите .
това звучи добре-поне на мен ми харесва
You change me,you made me this,what i`m now.
What cause me to be with you-no,that`s not your eyes,not your smile.
I made you like a diamond and managed to reveal beauty in you.
Now you and I are one entire!
What cause me to be with you-no,that`s not your eyes,not your smile.
I made you like a diamond and managed to reveal beauty in you.
Now you and I are one entire!
-

Sweet~Sense - Мнения: 249
- With you,I never knew,
Loving you could be so fun,
It’s true.I was such a,
Good, good girl
Before you,Came along.
-

Sunny ^^ - Мнения: 1087
- Местоположение: на луната бе къде другаде ;) Настоение - прекалено добро xD
БРАВО! това са основните моменти за перфектната Коледа, НО с ЛЮБИМИТЕ ХОРА! без тях нито едно от тези неща не работи!
12. Споренето с и/или обиждането на Модератор или Администратор по повод предупреждение е недопустимо.
-

administrator - Админ!
Ако имах страничка в Хлапе щях да пиша за ... модата през зимата примерно.Какви дрехи,грим,прически са подходящи за зимата и т.н.Ще е забавно да има такава страничка пълна със съвети 

-

miss_kiss - Мнения: 571
Ако имам страница в списанието бих писала всеки път различни неща.Един път ще пиша за ежедневните проблеми,друг път ще говоря за музика,изкуство,ще давам съвети на тийнейджърите,ще говоря за празниците и традициите.Просто бих направила една страничка,която никога не знаеш каква ще бъде.Една страничка,която във всеки брой да изненадва читателя със своето съдържание.
http://bella-raiseyourvoice.blogspot.com
-

Николета - Мнения: 393
- Настроение: Слънчево
а в коледния брой каква би я направила?
12. Споренето с и/или обиждането на Модератор или Администратор по повод предупреждение е недопустимо.
-

administrator - Админ!
Може би бих направила няколко странички,а не само една.Разбира се,ще говоря за Коледа.Ще разкажа историята за Дядо Коледа(някъде бях чела,но пак ще проверя за подробности),традициите на Бъдни вечер-колко броя приготвени неща за ядене би трябвало да има на масата и общо взето как да се приготвим за този празник,ще спомена коледарите.Бих дала съвети за добро коледно настроение и как да избереш подарък за някого.Ще пусна някое друго стихотворение или малко разказче за Коледа(което преди това сме избрали с конкурс във форума например).И ,тъй като не съм наясно дали преди Нова година ще има нов отделен брой (освен коледния),ще кажа и за Новогодишните традиции и ще дам съвети за весело изкарване на последната вечер от старата година.
Общо взето много съвети,разказване на традиции,историйки малки и ,разбира се,включването на читателите(чрез разказчета или стихотворения за Коледа и Нова година).
П.С.:Ако се сетя нещо друго-ще добавя.Но наистина ако помисля повечко съм убедена,че ще ми хрумнат страхотни идеи.
Общо взето много съвети,разказване на традиции,историйки малки и ,разбира се,включването на читателите(чрез разказчета или стихотворения за Коледа и Нова година).
П.С.:Ако се сетя нещо друго-ще добавя.Но наистина ако помисля повечко съм убедена,че ще ми хрумнат страхотни идеи.
-

БРАВООО! Сега дори пуснах конкурс за коледно стихотворение, а ти, Сакура, можеш първа да пуснеш стихчето си в темата!
Да видим колко поети имаме тук, под крилото на нашия форум!
Да видим колко поети имаме тук, под крилото на нашия форум!
-

administrator - Админ!
Радвам се,че предложението ми Ви е харесало.Готова съм да помогна с всичко,за да стане още по-интересно списание "Хлапе".Само че нямам никаква идея за стихотворение все още,тъй като аз съм повече поп разказите,но ще се пробвам все пак.Пък...ако не стане-има и други вдъхновени личности тук,убедена съм.
-

Ако имах страница в списание ХЛАПЕ, то бих я списвала с някаква статия, например "Денят на едно хлапе". Всеки месец да има кратък раказ с отделни снимки от деня на някое хлапе (говорим за читател на списанието).
Селф реклама (пф, хах!) ... -> http://pres.bg/forums/viewtopic.php?f=19&t=5192&start=165
-

ЕЛ - Мнения: 552
ЕЛ написа:Ако имах страница в списание ХЛАПЕ, то бих я списвала с някаква статия, например "Денят на едно хлапе". Всеки месец да има кратък раказ с отделни снимки от деня на някое хлапе (говорим за читател на списанието).

-

Important Illusion - Мнения: 304
- Местоположение: ~В блясъците на мъглата!~ Настроение: Happy ~ Име:Плами ~
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към ХЛАПЕ Junior [Вече не се издава]