logo

Ако имате страница в списание ХЛАПЕ...

Търсите верен, умен, възпитан, талантлив,… изобщо – ПРИЯТЕЛ, за вашето дете? Ето го – нашето дете – списание „Хлапе Junior”. Когато е с него, вашето дете ще се забавлява, ще научава, ще се състезава, ще расте и израства!

Мнениеот Pisobella » 15 Ное 2008 00:08

Измислете някакво по-общо модно заглавие, а не да е свързано конкретно с Коледа :) защото името на рубриката в Хлапе и след коледната статия ще си остане същото :)
Изображение

Изображение
Аватар
Pisobella
Рицар на бял кон

Мнениеот LoveBell » 15 Ное 2008 00:08

Аз лично пък имам доста "консервативно" настроено мнение за модна страничка. Някак си винаги съм ги приемала като казване какво да носиш, защото е модерно и се харесва от другите.
Иначе ми е по засвободната тема. Т.е. с мрънкането, ежедневните проблеми и прочее. Всъщност може да си се направи страничка подобна на дневник. Всеки да пише как му е минал деня или нещо подобно и най-интересните да се побликуват :)
Allez danse, danse, viens dans mes bras,
Allez tourne, tourne, reste avec moi,
Allez partons vite si tu veux bien, dès le jour,

Изображение
Ris plus fort et parle-moi
De nos projets, de nos rêves tout ça
Donne-moi la main, embrasse-moi, mon amour

[FeroxBecca]
Аватар
LoveBell
Full emotion fool

Мнениеот Sweet~Sense » 15 Ное 2008 16:44

d3n1_ написа:Аз се сетих нещо ^^ :)
Така и така темата е за облекла.. може в статията да има идеи как от стари дрехи , може да се направят уникални коледни костюми ? :)
Идеята според мен е добра , надявам се да сте съгласни .
Естествено няма тя да е основната тема , а да кажем подтема .
Иначе за заглавието не знам.. може да е " Коледен блясък на модния подиум ".. абе не ме бива в това , така че каквото решите .

това звучи добре-поне на мен ми харесва
You change me,you made me this,what i`m now.
What cause me to be with you-no,that`s not your eyes,not your smile.
I made you like a diamond and managed to reveal beauty in you.
Now you and I are one entire!
Аватар
Sweet~Sense

Мнениеот Sunny ^^ » 15 Ное 2008 22:34

With you,I never knew,
    Loving you could be so fun,
    It’s true.I was such a,
    Good, good girl
    Before you,Came along.
Аватар
Sunny ^^

Местоположение: на луната бе къде другаде ;) Настоение - прекалено добро xD

Мнениеот administrator » 16 Ное 2008 02:55

БРАВО! това са основните моменти за перфектната Коледа, НО с ЛЮБИМИТЕ ХОРА! без тях нито едно от тези неща не работи!
12. Споренето с и/или обиждането на Модератор или Администратор по повод предупреждение е недопустимо.
Аватар
administrator
Админ!

Мнениеот miss_kiss » 16 Ное 2008 14:35

Ако имах страничка в Хлапе щях да пиша за ... модата през зимата примерно.Какви дрехи,грим,прически са подходящи за зимата и т.н.Ще е забавно да има такава страничка пълна със съвети ;)
Изображение
Аватар
miss_kiss

Мнениеот Николета » 21 Ное 2008 19:52

Ако имам страница в списанието бих писала всеки път различни неща.Един път ще пиша за ежедневните проблеми,друг път ще говоря за музика,изкуство,ще давам съвети на тийнейджърите,ще говоря за празниците и традициите.Просто бих направила една страничка,която никога не знаеш каква ще бъде.Една страничка,която във всеки брой да изненадва читателя със своето съдържание. :wink:
http://bella-raiseyourvoice.blogspot.com
Аватар
Николета

Настроение: Слънчево

Мнениеот administrator » 21 Ное 2008 19:54

а в коледния брой каква би я направила?
12. Споренето с и/или обиждането на Модератор или Администратор по повод предупреждение е недопустимо.
Аватар
administrator
Админ!

Мнениеот Николета » 21 Ное 2008 20:16

Може би бих направила няколко странички,а не само една.Разбира се,ще говоря за Коледа.Ще разкажа историята за Дядо Коледа(някъде бях чела,но пак ще проверя за подробности),традициите на Бъдни вечер-колко броя приготвени неща за ядене би трябвало да има на масата и общо взето как да се приготвим за този празник,ще спомена коледарите.Бих дала съвети за добро коледно настроение и как да избереш подарък за някого.Ще пусна някое друго стихотворение или малко разказче за Коледа(което преди това сме избрали с конкурс във форума например).И ,тъй като не съм наясно дали преди Нова година ще има нов отделен брой (освен коледния),ще кажа и за Новогодишните традиции и ще дам съвети за весело изкарване на последната вечер от старата година.
Общо взето много съвети,разказване на традиции,историйки малки и ,разбира се,включването на читателите(чрез разказчета или стихотворения за Коледа и Нова година).
П.С.:Ако се сетя нещо друго-ще добавя.Но наистина ако помисля повечко съм убедена,че ще ми хрумнат страхотни идеи.
Аватар
Николета

Мнениеот administrator » 21 Ное 2008 20:21

БРАВООО! Сега дори пуснах конкурс за коледно стихотворение, а ти, Сакура, можеш първа да пуснеш стихчето си в темата!

Да видим колко поети имаме тук, под крилото на нашия форум!
Аватар
administrator
Админ!

Мнениеот Николета » 21 Ное 2008 20:25

Радвам се,че предложението ми Ви е харесало.Готова съм да помогна с всичко,за да стане още по-интересно списание "Хлапе".Само че нямам никаква идея за стихотворение все още,тъй като аз съм повече поп разказите,но ще се пробвам все пак.Пък...ако не стане-има и други вдъхновени личности тук,убедена съм.
Аватар
Николета

Мнениеот ЕЛ » 28 Дек 2008 00:12

Ако имах страница в списание ХЛАПЕ, то бих я списвала с някаква статия, например "Денят на едно хлапе". Всеки месец да има кратък раказ с отделни снимки от деня на някое хлапе (говорим за читател на списанието).
Селф реклама (пф, хах!) ... -> http://pres.bg/forums/viewtopic.php?f=19&t=5192&start=165
Аватар
ЕЛ

Мнениеот Important Illusion » 28 Дек 2009 12:54

ЕЛ написа:Ако имах страница в списание ХЛАПЕ, то бих я списвала с някаква статия, например "Денят на едно хлапе". Всеки месец да има кратък раказ с отделни снимки от деня на някое хлапе (говорим за читател на списанието).

:) Това наистина е много оригинална идея,наистина . По-различна е от обикновенната Мода през сезоните . Това наистина много ми харесва - Снимки от ежедневието включени с кратък текст . :wink:
    Изображение
Аватар
Important Illusion

Местоположение: ~В блясъците на мъглата!~ Настроение: Happy ~ Име:Плами ~

Предишна

Назад към ХЛАПЕ Junior [Вече не се издава]