ПРИЯТЕЛКИ ИЛИ ПРЕДАТЕЛКИ?
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
1.На колко години беше, когато срещна първата си приятелка? В детската градина.Все още повтарям,че това момиче ми беше сродна душа.Жалко,че загубихме връзка.
2. Колко момичета можеш да наречеш свои приятелки в този момент? (Ако желаеш назови ги по име). Без да броим момчетата приятели,само няколко.
3. Колко пъти си била предавана от най-добра приятелка? (Разкажи за най-болезненото предателство.) Много пъти...не е приятно когато споделиш на най-добрата си приятелка,че харесваш някое момче,на другия ден целия свят да знае.
4. Довърши изречението: Без приятели животът е пустиня, защото...
Б) няма кой да ми помогне, когато изпадна в беда
Г) няма с кого да споделям тайните си
Д) други причини (Напиши ги!)
...приятелите са цветя,без тях остава само пясък.
2. Колко момичета можеш да наречеш свои приятелки в този момент? (Ако желаеш назови ги по име). Без да броим момчетата приятели,само няколко.
3. Колко пъти си била предавана от най-добра приятелка? (Разкажи за най-болезненото предателство.) Много пъти...не е приятно когато споделиш на най-добрата си приятелка,че харесваш някое момче,на другия ден целия свят да знае.
...приятелите са цветя,без тях остава само пясък.
"Защо гарванът прилича на писалище?"
-

star_flora - Мнения: 588
1.На колко години беше, когато срещна първата си приятелка? 5
2. Колко момичета можеш да наречеш свои приятелки в този момент? (Ако желаеш назови ги по име). 1 geri ot na6ia class
3. Колко пъти си била предавана от най-добра приятелка? (Разкажи за най-болезненото предателство.) ot simona nastroiva priatelkite mi sre6to men
А) дните ми ще са пълна скука
Д) други причини (Напиши ги!)priatelite sa krasivi cvetq koito ovqhvat kogato ednata predade drugata
2. Колко момичета можеш да наречеш свои приятелки в този момент? (Ако желаеш назови ги по име). 1 geri ot na6ia class
3. Колко пъти си била предавана от най-добра приятелка? (Разкажи за най-болезненото предателство.) ot simona nastroiva priatelkite mi sre6to men
Д) други причини (Напиши ги!)priatelite sa krasivi cvetq koito ovqhvat kogato ednata predade drugata
маги
-

bloom_010199 - Мнения: 11
1.На колко години беше, когато срещна първата си приятелка? Ами в детската градина , няколко момичета ,с които вече се виждаме много рядко и то най-вече заради майките си ;/
2. Колко момичета можеш да наречеш свои приятелки в този момент? (Ако желаеш назови ги по име). ами мога да кажа ,че имам приятелки,не ги знам колко наброй ,но пък знам,че имам с кой да споделя мъките си ;D
3. Колко пъти си била предавана от най-добра приятелка? (Разкажи за най-болезненото предателство.) ами 1 път ,после вече спрях да вярвам в най-добри приятели и т.н. има хора ,които ме наричат най-добра приятелка , но аз вече не мога да нарека никой така ...
Д) други причини (Напиши ги!) Защото без приятели ,живота няма смисъл ^^
2. Колко момичета можеш да наречеш свои приятелки в този момент? (Ако желаеш назови ги по име). ами мога да кажа ,че имам приятелки,не ги знам колко наброй ,но пък знам,че имам с кой да споделя мъките си ;D
3. Колко пъти си била предавана от най-добра приятелка? (Разкажи за най-болезненото предателство.) ами 1 път ,после вече спрях да вярвам в най-добри приятели и т.н. има хора ,които ме наричат най-добра приятелка , но аз вече не мога да нарека никой така ...
Д) други причини (Напиши ги!) Защото без приятели ,живота няма смисъл ^^
♥ ♥ ♥
- HeaM_Mo3ak
1.На колко години беше, когато срещна първата си приятелка?
2. Колко момичета можеш да наречеш свои приятелки в този момент? (Ако желаеш назови ги по име).
3. Колко пъти си била предавана от най-добра приятелка? (Разкажи за най-болезненото предателство.)
1.На 4 или 5
2.Ивана Катя и др.
3.Незнам калка пъти точно но всички бяха болезнени по свой начин
4. Без приятели животът е пустиня, защото:сичко изброено включително и други причини
2. Колко момичета можеш да наречеш свои приятелки в този момент? (Ако желаеш назови ги по име).
3. Колко пъти си била предавана от най-добра приятелка? (Разкажи за най-болезненото предателство.)
1.На 4 или 5
2.Ивана Катя и др.
3.Незнам калка пъти точно но всички бяха болезнени по свой начин
4. Без приятели животът е пустиня, защото:сичко изброено включително и други причини
-

cool_girl - Мнения: 13
1.На 4 или на 5
2.Гери, Цвета,Нона,Веси-за повече не се сещам
3.Само веднъж-Казваше се Мартина която само трябваше да я чакам да и копувам неща с мойте пари и все да не остават за мен заради нея закъснявах за час искаше ми мойте неща защото си ги била "забравила". Само ме използваше
И когато напусна училището ни осъзнах каква грешка бях допуснала
4.Няма други причини да мен
1.На 4 или на 5
2.Гери, Цвета,Нона,Веси-за повече не се сещам
3.Само веднъж-Казваше се Мартина която само трябваше да я чакам да и копувам неща с мойте пари и все да не остават за мен заради нея закъснявах за час искаше ми мойте неща защото си ги била "забравила". Само ме използваше
4.Няма други причини да мен
-

Mishe-chan - Мнения: 790
А-а-ами ... вече не помня, но с една от дружките ми се познавам от втора група на детската градина. Свързват ни толкова спомени и такива дивотии, че чак се чудя как са ги раждали главите ни.
2. Колко момичета можеш да наречеш свои приятелки в този момент?
В момента истинските ми приятели се броят на пръстите на едната ръка, но знам, че точно на тези хора мога да разчитам.
3. Колко пъти си била предавана от най-добра приятелка? Един единствен. В шести клас - момичето, което смятах за истинска приятелка реши, че й е по-забавно с останалите кифли от класа и ми каза в тяхно присъствие, че съм задръстена и не струвам. Сто пъти по-хубаво било да е с останалите (кифлите).
Д) ... защото какъвто и вид кактус да си, около теб трябва да има камъни, които да събират вода за корените ти, а ти от своя страна е необходимо да им пазиш сянка. (древна египетска поговорка измислена в началото на тази вечер
)
А-а-ами ... вече не помня, но с една от дружките ми се познавам от втора група на детската градина. Свързват ни толкова спомени и такива дивотии, че чак се чудя как са ги раждали главите ни.
2. Колко момичета можеш да наречеш свои приятелки в този момент?
В момента истинските ми приятели се броят на пръстите на едната ръка, но знам, че точно на тези хора мога да разчитам.
3. Колко пъти си била предавана от най-добра приятелка? Един единствен. В шести клас - момичето, което смятах за истинска приятелка реши, че й е по-забавно с останалите кифли от класа и ми каза в тяхно присъствие, че съм задръстена и не струвам. Сто пъти по-хубаво било да е с останалите (кифлите).
Д) ... защото какъвто и вид кактус да си, около теб трябва да има камъни, които да събират вода за корените ти, а ти от своя страна е необходимо да им пазиш сянка. (древна египетска поговорка измислена в началото на тази вечер
Селф реклама (пф, хах!) ... -> http://pres.bg/forums/viewtopic.php?f=19&t=5192&start=165
-

ЕЛ - Мнения: 552
-Ами бях много малка, май на 2. И все още сме приятелки (да се надявам)
-Ами общо 4 и едно момче! Няма да споменавам имена но те са върха!
3. Колко пъти си била предавана от най-добра приятелка?
-То беше отдавна, много харесвах това момиче и нарушавах правилата заради нея и един ден незнам защо май защото една приятелка говори с друга приятелка за това какво мисли за нея. Та така нещо май си е помислила, че и аз това мисля за нея и ми си фръцна и не искаше да ми говори. И аз реших че мога да играя така и аз й се фръцнах и сега не е любимия човек в сърцето ми!
-Ами не знам нещо кой знае колко, но знам че без тях не мога и няма как да оцелея занататък!
-Ами бях много малка, май на 2. И все още сме приятелки (да се надявам)
-Ами общо 4 и едно момче! Няма да споменавам имена но те са върха!
-То беше отдавна, много харесвах това момиче и нарушавах правилата заради нея и един ден незнам защо май защото една приятелка говори с друга приятелка за това какво мисли за нея. Та така нещо май си е помислила, че и аз това мисля за нея и ми си фръцна и не искаше да ми говори. И аз реших че мога да играя така и аз й се фръцнах и сега не е любимия човек в сърцето ми!
-Ами не знам нещо кой знае колко, но знам че без тях не мога и няма как да оцелея занататък!
Последна промяна Сури КАТ на 20 Ное 2009 21:12, променена общо 1 път
-

Сури КАТ - Мнения: 104
geri
- -Ами бях на 2г.
-3 Далия Надя и Патрисия
- 1 път но неискам да разкажа
- -Ами бях на 2г.
-3 Далия Надя и Патрисия
- 1 път но неискам да разкажа
krasiva,mnogo diva,zaka4liva,zaqdliva,rqdko pro6tava,no vinagi si zaslojava.Ei tova sam az i ne mi puka za vas
- gergana95
Приятелка или Предателка?
1.На колко години беше, когато срешна първата си приятелка?
Две седмици след като се родих.Това аз няма как да го помня.Така казва мама.Стова момиче сме си и до сега приятелки и мога да я нарека най-добра приятелка.
2.Колко момичета можеш да наречеш свои приятелки в този момент?
Ами.....момичето за което говорих горе и още едно.Това вмомента са ми няй-добрите приятелки.Преди бяха три, но се скарахме.Имам още приятели, но немога да ги нарека най-добри.
3.Колко пъти си била предаваната от най-добра приятелка?
Ами....николко.Карали сме се, но за глупави неща, поради тази причина се сдобравяхме бързо.
4.Довърши:Без приятели животът е пустиня, защото......
А)няма на кой да ми помогне в трудни моменти.
Две седмици след като се родих.Това аз няма как да го помня.Така казва мама.Стова момиче сме си и до сега приятелки и мога да я нарека най-добра приятелка.
2.Колко момичета можеш да наречеш свои приятелки в този момент?
Ами.....момичето за което говорих горе и още едно.Това вмомента са ми няй-добрите приятелки.Преди бяха три, но се скарахме.Имам още приятели, но немога да ги нарека най-добри.
3.Колко пъти си била предаваната от най-добра приятелка?
Ами....николко.Карали сме се, но за глупави неща, поради тази причина се сдобравяхме бързо.
4.Довърши:Без приятели животът е пустиня, защото......
А)няма на кой да ми помогне в трудни моменти.
- Flora99
Re: ПРИЯТЕЛКИ или ПРЕДАТЕЛКИ?
1.На колко години беше, когато срещна първата си приятелка? - на 3 години
2. Колко момичета можеш да наречеш свои приятелки в този момент? (Ако желаеш назови ги по име). - ами приятелите са рядкост,така че само човек мога да нарека истински приятел, Радина
3. Колко пъти си била предавана от най-добра приятелка? (Разкажи за най-болезненото предателство.) - предавали са ме 2 пъти,но останалото за това не искам да говоря...
Б) няма кой да ми помогне, когато изпадна в беда - това
2. Колко момичета можеш да наречеш свои приятелки в този момент? (Ако желаеш назови ги по име). - ами приятелите са рядкост,така че само човек мога да нарека истински приятел, Радина
3. Колко пъти си била предавана от най-добра приятелка? (Разкажи за най-болезненото предателство.) - предавали са ме 2 пъти,но останалото за това не искам да говоря...
Б) няма кой да ми помогне, когато изпадна в беда - това
- incheto_111
- Настроение: dobro
Re: ПРИЯТЕЛКИ ИЛИ ПРЕДАТЕЛКИ?
1.Бях на 3 год. когато срещнах първата си приятелка!!!
2.Еми много го са: Дениз, Веселина, Ванеса, Християна, Рая, Мартина и др.
3.За радост не съм била много пъти предавана от приятелка но имаше един път когато една от приятелките които изброих ме нарани дълбоко и не ѝ проговорих за няколко дни, но после се сдобрихме!!!
4.Без приятели животът е пустиня защото :
a) Дните ми ще са пълна скука
б) Няма кой да мо помогне,когато изпадна в беда
в) Няма с кой да споделям тайните си
г) Други причини (напиши ги) , Няма с кой да се забавлявам когато ми е скучно. мразя когато ми е скучно
.gif)
2.Еми много го са: Дениз, Веселина, Ванеса, Християна, Рая, Мартина и др.
3.За радост не съм била много пъти предавана от приятелка но имаше един път когато една от приятелките които изброих ме нарани дълбоко и не ѝ проговорих за няколко дни, но после се сдобрихме!!!
4.Без приятели животът е пустиня защото :
a) Дните ми ще са пълна скука
б) Няма кой да мо помогне,когато изпадна в беда
в) Няма с кой да споделям тайните си
г) Други причини (напиши ги) , Няма с кой да се забавлявам когато ми е скучно. мразя когато ми е скучно
.gif)
Последна промяна Ronrinesu на 19 Авг 2010 16:16, променена общо 1 път
Причина: Пиши на кирилица!
Причина: Пиши на кирилица!
ﺀ,ﺕﺎﮖeat me , drink me ﺀ,ﺕﺎﮖ .gif)
.gif)
-

sonitoo - Мнения: 24
- Настроение: Good
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2